Home » cakes » Double cake dish

Double cake dish

Cake crust: 4 eggs, oat milk, brown cane sugar and honey, carob powder, almond powder and a bit whole wheat flower, lemon juice & baking soda.
Syrup after baking with stevia & Sideritis scardica (Mursalski from the Rhodopi mointains) tea.
Chocolate cream: the best cocoa (I won’t tell the brand!), 3 eggs, milk & butter, coconut butter, after cooking – maple syrup. I blend it for a creamy texture.
There it goes: The Rock, where the princess and the prince meet …

… to eat a chocolate cake from the same dish!
The end.
Advertisements

One thought on “Double cake dish

  1. Двойно парче торта
    Блат: 4 яйца, овесено мляко, кафява нерафирирана захар и мед, брашно от рожкови, бадемово брашно и малко пълнозърнесто пшеничено, лимонов сок и сода за хляб.
    След печене се сиропира със смес от стевия и Мурсалски чай.
    Шоколадов крем: най-доброто какао (няма да кажа марката), 3 яйца, мляко и краве масло, кокосово масло, след варене – подслаждане с кленов сироп. Пасирам за по-кремообразна текстура.
    И ето я: Скалата, където се срещат принцесата и принца …
    … за да ядат шоколадова торта от една и чиния!
    И край, приказката свърши до тук.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s